RTK1 TK1
Cimramin Jou I Like To Go
"Huisa"Synt. 14.12.2015

musta/black
FI11718/16

Säkä: 63,5 cm
Lonkat/Hips: A/A
Kyynärät/Elbows: 0/0
Silmät/Eyes: OK (3.6.2019)
GSD IIIa NORMAL
EIC KANTAJA/CARRIER
Cord1 PRA NORMAL

Yläpurenta/overshot

Kulteen Athos Curlicue's Vice Player FI MVA
Curlicue's Let's Play
Curlicue's Sailors Seacret
Aristocurl's Ginza Ringlets Vindkast
Aristocurl's Cherry Pie
JMV-14 C.I.B POHJ
FI & NO & SE(n) MVA

Dizzyki BC Spinning Jenny
AUS CH
Dizzyki TC Garde Laurie
AUS CH
Dizzyki TA Tredegar
AUS CH
Dizzyki GF Constance
AUS CH
Dizzyki MV Ruby Crushed Velvet
AUS CH
Softmaple Backcast Traveler
Dizzyki DC Songs From The Wood

Huisa tietokannassa

Huisa CCR breed archive

Huisan videot

Huisa on hassu höpsöttelijä, joka on kasvanut reippaasti äitiään suuremmaksi =) Luonteeltaan kiltti ja energinen kuten äitinsä, mutta varustettuna vielä suuremmalla moottorilla ja paremmalla rohkeudella itsenäiseen työhön sekä paremmalla keskittymiskyvyllä. Huisasta on kasvanut todella upea harrastuskaverin alku ja se on aina täysillä mukana mitä ikinä sen kanssa keksiikään kokeilla. Vaikka likalla piisaa energiaa vaikka muille jakaa, se on ollut aina helppo kotikoirana ja osaa rauhoittua silloin, kun mitään ihmeitä ei tapahdu.
Täältä voit seurata Huisan kasvamista

LUONNETESTI 29.4.2018: Toimintakyky +1a kohtuullinen, Terävyys +1a Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, Puolustushalu + 3 Kohtuullinen, hillitty, Taisteluhalu +2b Kohtuullisen pieni, Hermorakenne +2 tasapainoinen, Temperamentti +3 Vilkas, Kovuus +3 kohtuullisen kova, Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin; Laukauspelottomuus +++ laukausvarma, yht. +223 pst.
LTE videot: leikki ja kelkka, Hyökkäys, Seinä, Laukaukset, Loppupuhe


MH-LUONNEKUVAUS 2.9.2017 (1v 8kk): KONTAKTI 1a Tervehtiminen: ottaa itse kontaktia tai vastaa siihen. 1b Yhteistyö: lähtee mukaan halukkaasti, kiinnostuu TO:sta. 1c Käsittely: hyväksyy käsittelyn. LEIKKI1 2a Leikkihalu: leikkii - aktiivisuus lisääntyy/vähenee, 2b Tarttuminen: tarttuu heti, nappaa esineen vauhdista, 2c Puruote ja taisteluhalu: tarttuu, vetää vastaan, mutta irroittaa ja tarttuu uudestaan,
TAKAA-AJO 3a: 1. aloittaa, mutta keskeyttää TAKAA-AJO2. ei aloita TARTTUMINEN 3b: 1. ja 2. ei kiinnostu saaliista/ei juokse perään, AKTIVITEETTITASO 4: Tarkkailevainen, toiminnot tai rauhattomuus lisääntyy vähitellen. ETÄLEIKKI 5a Kiinnostus: Kiinnostunut avustajasta, seuraa ilman taukoja, 5b Uhka/aggressio: ei osoita uhkauseleitä, 5c Uteliaisuus: Saapuu piilossa olevan puhuvan avustajan luo, 5d Leikkihalu: ei leiki, osoittaa kiinnostusta, 5e Yhteistyö: ei osoita kiinnostusta, YLLÄTYS 6a Pelko: pakenee enemmän kuin 5 m, 6b Puolustus/aggressio: osoittaa yksittäisiä uhkauseleitä, 6c Uteliaisuus: menee haalarin luo kun ohjaaja seisoo sen edessä, 6d Jäljelle jäävä pelko: ei minkäänlaista liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä, 6e Jäljelle jäävä kiinnostus: puree haalaria tai leikkii sen kanssa, kiinnostus vähenee ÄÄNIHERKKYYS 7a Pelko: pakenee enintään 5 m, 7b Uteliaisuus: Menee räminälaitteen luo ilman apua, 7c Jäljelle jäävä pelko: ei minkäänlaista liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä, 7d Jäljelle jäävä kiinnostus: ei osoita kiinnostusta räminälaitetta kohtaan, AAVEET 8a Puolustus/aggressio: Osoittaa useita uhkauseleitä, 8b Tarkkaavaisuus: Tarkkailee aaveita, pitkiä taukoja, kumpaakin puolet ajasta tai koko ajan toista 8c Pelko: On ohjaajan edessä tai sivulla 8d Uteliaisuus: Menee katsomaan ilman apua, 8e Kontaktinotto aaveeseen: ottaa itse kontaktia avustajaan, LEIKKI2 9a Leikkihalu: Leikkii, aktiivisuus lisääntyy/vähenee, 9b Tarttuminen: tarttuu heti, nappaa esineen vauhdista AMPUMINEN: Kiinnostuu laukauksista, mutta palaa leikkiin. SUORITETTU

KARHUTESTI 22.4.2019: 1. Koiran reaktio hajujälkeen: voimakas, lähtee jäljelle 2. Reaktio nähdessään pedon: Siirtyy omistaja ja pedon väliin. Käy omistajan takana, siirtyen uudelleen eteen 3. Haukkutyöskentely: Aloittaa haukun heti. Haukkuu hetkittäin kohti 4. Koiran toimintakyky pedon liikkuessa: keskitasoa 5. Rohkeus: keskitasoa (ajoittainen katsekontakti) 6. Etäisyys: liian lähellä 7. Taistelutahto: keskitasoa 8. Väistöliikkeet ja ketteryys: keskitasoa 9. Työskentelykestävyys: keskitasoa 10. Viettitaso: pieni 11. Palautuminen: palautuu välittömästi


KARHUTESTI, LAUMATESTI Nayman kanssa 25.4.2020: 1. Koiran reaktio hajujälkeen: voimakas, lähtee jäljelle 2. Reaktio nähdessään pedon: Siirtyy omistaja ja pedon väliin. 3. Haukkutyöskentely: Aloittaa haukun heti. Haukkuu kohti ja hakee katsekontaktia 4. Koiran toimintakyky pedon liikkuessa: suuri 5. Rohkeus: suuri (tiivis katsekontakti) 6. Etäisyys: liian lähellä 7. Taistelutahto: suuri, tekee valehyökkäyksiä 8. Väistöliikkeet ja ketteryys: keskitasoa 9. Työskentelykestävyys: suuri 10. Viettitaso: keskitasoa 11. Palautuminen: palautuu välittömästi

TAIPUMUSKOE 17.9.2016:Huisa läpäisi taipumuskokeen esimmäisellä yrityksellä 9kk 3 pv ikäisenä. Yleisvaikutelma: Nuori koira, joka selviytyy tämän päivän tehtävistä hyvin ja osoittaa taipumuksiaan mukavalla tavalla.


NÄYTTELYT: Kiharoiden erikoisnäyttelyssä KÄY EH1: Feminin tik av utmärkt typ men alltför kraftig överbett. Fina linjer i huvudet. Vackert uttryck. Bra hals. Något öppna frambensvinklar. Passande benstomme. Bra bröstkorg men kölformad i botten. Utmärkt bakbensvinklar. Utmärkt locker, hårda och fasta men ej i bästa kondition. Rör sig med trevligt steg från sidan.


Huisan kanssa lähdettiin kokeilemaan Rally-Tokoa ja heti kurssin päätteeksi käytiin epävirallisessa Rally kokeessa hakemassa 90/100 pistettä. Olin todella tyytyväinen tuohon saavutukseen, Huisalla kun ei ole vielä edes seuraaminen kunnolla hanskassa, mutta aina se parhaansa yrittää =) Enhän minä tietystikään malttanut olla ilmoittamatta Huisaa jo virallisiinkin vaikka seuraaminen ei hallussa kunnolla ollutkaan, mutta hienosti saatiin heti kolme hyväksyttyä tulosta! Nyt pitää keskittyä saamaan seuraamisesta käsiavut pois ja lisää keskittymistä pidempiin seuruu pätkiin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

RALLY-TOKO:
ALO-hyväksytty x 3
AVO-hyväksytty x 2

TOKO:
ALO-1 x 3


Touhukkaasta vauvelista...


Touhukkaaksi nelikuiseksi hömelöksi. Huisa on hyvin riistaviettinen ja hyvä vainuinen. Se tekee töitä suurella innolla ja vauhdilla.
Alla Huisa vajaa 1,5 vuotiaana energiapakkauksena damin haussa ja reilu 2-vuotiaana kantamassa jänistä =)

Takaisin etusivulle/Mainpage  Omat koirat/My dogs   Uutisia/News
  Pentueet/Litters  Pentuesuunnitelmat/Litterplans   In memoriam  Historia  Linkkejä/Links'