FI MVA
Cimramin Larralea
"Lara"Synt. 29.5.2019

musta/black
FI34113/19

Säkä: 62 cm
Lonkat/Hips: D/D
Kyynärät/Elbows: 0/0
Silmät/Eyes:
GSD IIIa NORMAL
EIC KANTAJA/CARRIER
Cord1 PRA


FI MVA RTK1
Cimramin Hiton Hyvä
C.I.B POHJ & FI & NO & SE MVA
TK2 BH RTK1

Softmaple Cimramin Jorneyman
US CH
Dese's Black As Coal
WC ROM
US CH
Softmaple's Pheasant Dreams
RA JH ROM
Cimramin Ernestina GB SH CH
Lenellie Black Kontender
C.I.E NO & IE MVA CelticV-07
Springcurl Keepthefaith
POHJ & FI & NO & SE(n) MVA
JMV-14

Dizzyki BC Spinning Jenny
AUS CH
Dizzyki TC Garde Laurie
AUS CH
Dizzyki TA Tredegar
AUS CH
Dizzyki GF Constance
AUS CH
Dizzyki MV Ruby Crushed Velvet
AUS CH
Softmaple Backcast Traveler
Dizzyki DC Songs From The Wood

Lara tietokannassa

Lara CCR breed archive

Laran videot

Meille ei pitänyt jäädä tästä pentueesta uutta pentua. Ajattelin, että kolmessa nuoressa koirassa on jo ihan riittämiin tekemistä, varsinkin kun tämän hetken elämäntilanteessa ei tunnu olevan niin paljoa aikaa koirille. Lara jäikin kotiin, kunnes sille löytyi 10kk ikäisenä sopivan tuntuinen sijoituskoti,jossa Laran potentiaali pääsee paremmin oikeuksiinsa. Odotukset on tietysti korkealla, onhan hän sentään Denzelin lapsenlapsi. Laran luonteesta kertoo paljon se, että oltuaan alle viikon uudessa paikassa, sen kanssa jo tehtiin esineruutua ja jälkeä ja koira toimii hienosti yhteistyössä uuden omistajansa kanssa. Laralla on samanlaista työskentelyintoa ja miellyttämishalua kuin Denzelissä oli ja se näkyy osaavan asiat aivan luonnostaan omilla taipumuksillaan. En minä nimittäin sille ollut mitään hakua opettanut... Tässä kuitenkin näkee hyvin sen, että kun pikkupentuna tehdään perusasiat kuntoon, eli luoksetulo ja palauttaminen niin sillä pääsee jo pitkälle. Niiden varaan on hyvä jatkaa asioita myöhemminkin. Toivottavasti hieno alku saa hyvän ja tuloksekkaan tulevaisuuden ja Lara tullaan näkemään joskus tulevaisuudessa PK-kokeissa.
Täältä voit seurata Laran kasvamista


LUONNETESTI 23.7.2022: Toimintakyky +2 hyvä, Terävyys +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty, Taisteluhalu +2a Kohtuullinen, Hermorakenne +2 tasapainoinen, Temperamentti +3 Vilkas, Kovuus +3 kohtuullisen kova, Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin; Laukauspelottomuus +++ laukausvarma, yht. +240 pst.

TAIPUMUSKOE 11.9.2021: Lara läpäisi taipumuskokeen toisella yrityksellä. Yleisvaikutelma: Vauhdikas noutaja, joka selviytyy päivän tehtävistä osoittaen noutavan koiran taipumuksia.

PENTUTESTI 7 vkon ikäisenä:


KARHUTESTI 25.4.2020 ikä 11 kk: 1. Koiran reaktio hajujälkeen: voimakas, lähtee jäljelle 2. Reaktio nähdessään pedon: Siirtyy omistajan ja pedon väliin/omistajan sivulle mutta on tarkkaavainen/siirtyy omistajan taakse/pakenee. 3. Haukkutyöskentely: ei hauku mutta on tarkkaavainen. 4. Koiran toimintakyky pedon liikkuessa: pieni 5. Rohkeus: keskitasoa (ajoittainen katsekontakti)/pieni (katsoo ohi) 6. Etäisyys: sopiva turvaetäisyys 7. Taistelutahto: pieni 8. Väistöliikkeet ja ketteryys: keskitasoa 9. Työskentelykestävyys: pieni 10. Viettitaso: pieni 11. Palautuminen: palautuu viiveellä


Laralla on ollut pienestä asti intoa kantaa niin tavaroita kuin riistaa. Sillä on myös paljon taisteluhalua ja revitysleikit ovat hyvin mieleisiä.NÄYTTELYT:
3 x SERT, 1 x CACIB, 1 x VSP, 1 x ROP

Takaisin etusivulle/Mainpage  Kiharat/Curlies   Uutisia/News
  Pentueet/Litters  Pentuesuunnitelmat/Litterplans   In memoriam  Historia  Linkkejä/Links'