L-pentue

syntynyt 29.5.2019

FI MVA RTK1
Cimramin Hiton Hyvä
C.I.B POHJ & FI & NO & SE MVA
TK2 BH RTK1

Softmaple Cimramin Jorneyman
US CH
Dese's Black As Coal
WC ROM
US CH
Softmaple's Pheasant Dreams
RA JH ROM
Cimramin Ernestina GB SH CH
Lenellie Black Kontender
C.I.E NO & IE MVA CelticV-07
Springcurl Keepthefaith
POHJ & FI & NO & SE(n) MVA
JMV-14

Dizzyki BC Spinning Jenny
AUS CH
Dizzyki TC Garde Laurie
AUS CH
Dizzyki TA Tredegar
AUS CH
Dizzyki GF Constance
AUS CH
Dizzyki MV Ruby Crushed Velvet
AUS CH
Softmaple Backcast Traveler
Dizzyki DC Songs From The Wood

Pentue on GSD IIIa NORMAL vanhempien tulosten perusteella.
Litter is GSD IIIa NORMAL by parentage.

L-pentue tietokannassa

Nartut/bitches:

FI MVA CIMRAMIN LARRALEA FI34113/19 musta om. Henna Lukkarinen, Iisalmi
Säkä: 62 cm     Silmät:     Lonkat: D/D    Kyynärät: 0/0    EIC KANTAJA/CARRIER
Laran omat sivut
NÄYTTELYT: 3 x SERT, 1 x NORD VARA-SERT, 1 x CACIB, 1 x VSP, 1 x ROP
TAIPUMUSKOE: NOU-1
LUONNETESTI 23.7.2022: Toimintakyky +2 hyvä, Terävyys +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty, Taisteluhalu +2a Kohtuullinen, Hermorakenne +2 tasapainoinen, Temperamentti +3 Vilkas, Kovuus +3 kohtuullisen kova, Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin; Laukauspelottomuus +++ laukausvarma, yht. +240 pst.

Pentutestissä 7 vkon ikäisenä:

FI MVA CIMRAMIN LOOMBAH FI34114/19 musta om. Paula Sarkkinen & Aija Ryyppö
Säkä: 57 cm     Silmät: OK     Lonkat: A/A     Kyynärät: 0/0    EIC KANTAJA/CARRIER
Lolla
NÄYTTELYT: 3 x SERT, 1 x NORD VARA-SERT, 1 x CACIB, 1 x VSP, 1 x ROP

MH-LUONNEKUVAUS 22.5.2022: KONTAKTI 1a Tervehtiminen: ottaa itse kontaktia tai vastaa siihen. 1b Yhteistyö: lähtee mukaan halukkaasti, kiinnostuu TO:sta. 1c Käsittely: hyväksyy ja ottaa kontaktia. LEIKKI1 2a Leikkihalu: leikkii - aloittaa nopeasti ja on aktiivinen, 2b Tarttuminen: tarttuu heti, nappaa esineen vauhdista 2c Puruote ja taisteluhalu: tarttuu, vetää vastaan, mutta irroittaa ja tarttuu uudestaan,
TAKAA-AJO 3a: 1. ei aloita TAKAA-AJO2. ei aloita TARTTUMINEN 3b: 1. ja 2. ei kiinnostu saaliista/ei juokse perään, AKTIVITEETTITASO 4: Tarkkailevainen ja enimmäkseen rauhallinen, yksittäisiä toimintoja. ETÄLEIKKI 5a Kiinnostus: Kiinnostunut avustajasta, seuraa ilman taukoja, 5b Uhka/aggressio: ei osoita uhkauseleitä, 5c Uteliaisuus: Saapuu avustajan luo epäröiden tai viiveellä 5d Leikkihalu: ei osoita kiinnostusta, 5e Yhteistyö: ei osoita kiinnostusta, YLLÄTYS 6a Pelko: väistää kääntämättä katsettaan pois haalarista, 6b Puolustus/aggressio: ei osoita uhkauseleitä, 6c Uteliaisuus: menee haalarin luo kun ohjaaja puhuu kyykyssä ja houkuttelee koiraa, 6d Jäljelle jäävä pelko: ei minkäänlaista liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä, 6e Jäljelle jäävä kiinnostus: pysähtyy, haistelee tai katselee haalaria yhdellä ohituskerralla ÄÄNIHERKKYYS 7a Pelko: ei pysähdy tai pysähtyy nopeasti, 7b Uteliaisuus: Menee räminälaitteen luo ilman apua, 7c Jäljelle jäävä pelko: ei minkäänlaista liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä, 7d Jäljelle jäävä kiinnostus: pysähtyy, haistelee tai katselee laitetta yhdellä ohituskerralla, AAVEET 8a Puolustus/aggressio: ei Osoita uhkauseleitä, 8b Tarkkaavaisuus: Tarkkailee aaveita, lyhyitä taukoja 8c Pelko: On ohjaajan edessä tai sivulla 8d Uteliaisuus: Menee katsomaan kun ohjaaja edennyt puoleen väliin, 8e Kontaktinotto aaveeseen: ottaa itse kontaktia avustajaan, LEIKKI2 9a Leikkihalu: Leikkii, aktiivisuus lisääntyy/vähenee, 9b Tarttuminen: tarttuu heti, nappaa esineen vauhdista AMPUMINEN: keskeyttää leikin/passiivisuuden, lukkiutuu yleisöä, laukauksia tms. kohden, ei palaa leikkiin/passiivisuuteen. SUORITETTUPentutestissä 7 vkon ikäisenä:

CIMRAMIN LUNAWANNA FI341157/19 musta om. Mika Vainikainen, Juankoski
Säkä: 63 cm     Silmät:     Lonkat:     Kyynärät:    EIC NORMAALI
Lunalla on häntämutka.


Pentutestissä 7 vkon ikäisenä:

Takaisin etusivulle/Mainpage  Omat koirat/My dogs   Uutisia/News
Pentueet/Litters   Pentuesuunnitelmat/litterplans  In memoriam  Historia  Linkit/Links