C.I.B FI & SE(n) MVA TK1
Cimramin Haluaa Toimia
"Morgan"Synt. 18.4.2010
Kuollut 15.10.2013

musta/black
FI32276/10

Säkä: 64 cm
Lonkat/Hips: B/B
Kyynärät/Elbows: 0/0
Silmät/Eyes: OK (21.5.2012)

LTE +140 pst

Tasapurenta/Level bite

DNA-määritetty
EIC Carrier by parentage
GSD IIIa NORMAL by parentage
Cord1 PRA NORMAL
Kuollut 15.10.2013
DCM ja äkillinen sydämen toiminnanvajaus

C.I.B POHJ & FI & NO & SE MVA
TK2 BH
Softmaple Cimramin Jorneyman
AM CH 
Dese's Black As Coal
CD WC CGC TT RN JH CHIC
AM & CAN CH
Boyerie's Andouille O'Wits'End
AM CH
Chocca Shaw's Blazing Blizzard
AM CH
Softmaple's Pheasant Dreams
WC CGC RN RA JH ROM UWC CD
AM CH  
Softmaple's O'Dark Thirty 
CD RN MH WCQ ROM HOF TT
AM CH JH
Charwin Evensong
Cimramin Ernestina GB SH CH
Lenellie Black Kontender
GB SH CH
Oakleigh Oberon At Kelsmere
GB SH CH
Lenellie Design In Black
IE & NO MVA CW-07
Springcurl Keepthefaith
GB CH
Darelyn Double Dutch
GB CH
Gladrags Keepmeinmind

Morgan tietokannassa

Minun ei ollut tarkoitus jättää tästä pentueesta ketään kotiin, mutta kun talon isäntä ihastui juuri tähän pentueen suurimpaan möhköfanttiin, ja halusi sen jäävän meille, niin eipä siinä kyllä parane väittää vastaan! Yleensä kommentit kun tuuppaavat olemaan hieman erisuuntaisia... Morgan on aivan mieletön hännän heiluttaja, joka hauskuuttaa kaikkia heittäytymällä selälleen ja huitomalla isoilla tassuillaan hölmösti ilmaa. Pentutestissäkin sai testaajalta erityisen maininnan iloisuudesta ja jatkuvasti heiluvasta hännästä sekä AH niin ihanaa, hiljaisuudestaan! Ei nimittäin päästänyt pihaustakaan koko testin aikana. Tähän kaveriin ei vain voi olla ihastumatta! =)
Täältä voit seurata Morganin kasvamista

Täältä voit katsoa videonpätkiä Morganista.


Morganin Luonnetesti 20.5.2012: Toimintakyky: +2 hyvä, Terävyys: +1 pieni, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, Puolustushalu: +1 pieni, Taisteluhalu: -1 pieni, Hermorakenne: +1 hieman rauhaton, Temperamentti: +2 kohtuullisen vilkas, Kovuus: +1 hieman pehmeä, Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin, Laukauspelottomuus: +++ laukausvarma LTE +140 pst.


MH-LUONNEKUVAUS 23.10.2011: KONTAKTI 1a Tervehtiminen: ottaa itse kontaktia tai vastaa siihen. 1b Yhteistyö: lähtee mukaan halukkaasti, kiinnostuu TO:sta. 1c Käsittely: hyväksyy käsittelyn. LEIKKI1 2a Leikkihalu: leikkii - aloittaa nopeasti ja on aktiivinen, 2b Tarttuminen: tarttuu esineeseen viiveellä tai etuhampailla, 2c Puruote ja taisteluhalu: tarttuu, vetää vastaan, mutta irroittaa ja tarttuu uudestaan, TAKAA-AJO 3a: 1. Aloittaa etenemisen hitaasti, voi lisätä vauhtia, seuraa koko matkan saalista, 2. ei aloita, TARTTUMINEN 3b: 1.Tarttuu saaliiseen epäröiden tai viiveellä, 2. ei kiinnostu saaliista/ei juokse perään, AKTIVITEETTITASO 4: Tarkkailevainen, rauhallinen, voi istua, seistä tai maata. ETÄLEIKKI 5a Kiinnostus: Kiinnostunut avustajasta, seuraa ilman taukoja, 5b Uhka/aggressio: ei osoita uhkauseleitä, 5c Uteliaisuus: Saapuu avustajan luo epäröiden tai viiveellä, 5d Leikkihalu: Tarttuu, vetää vastaan, ei irroita, 5e Yhteistyö: On kiinnostunut leikkivästä avustajasta, YLLÄTYS 6a Pelko: Pakenee enemmän kuin 5 metriä, 6b Puolustus/aggressio: Osoittaa yksittäisiä uhkauseleitä, 6c Uteliaisuus: Menee haalarin luo kun ohjaaja puhuu kyykyssä ja houkuttelee koiraa, 6d Jäljelle jäävä pelko: Ei minkäänlaista liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä, 6e Jäljelle jäävä kiinnostus: Pysähtyy, haistelee tai katselee haalaria yhdellä ohituskerralla, ÄÄNIHERKKYYS 7a Pelko: Väistää kääntämättä pois katsettaan, 7b Uteliaisuus: Menee räminälaitteen luo ilman apua, 7c Jäljelle jäävä pelko: Pieni niiaus tai nopeuden vaihtelu kerran, pienenee toisen ohituskerran jälkeen, 7d Jäljelle jäävä kiinnostus: Ei osoita kiinnostusta räminälaitetta kohtaan, AAVEET 8a Puolustus/aggressio: Ei osoita uhkauseleitä, 8b Tarkkaavaisuus: Tarkkailee molempia aaveita koko osion ajan,8c Pelko: On ohjaajan edessä tai sivulla 8d Uteliaisuus: Menee katsomaan kun ohjaaja on edennyt puoleenväliin 8e Kontaktinotto aaveeseen: Vastaa avustajan tarjoamaan kontaktiin, LEIKKI2 9a Leikkihalu: Leikkii, aloittaa nopeasti ja on aktiivinen, 9b Tarttuminen: Tarttuu esineeseen viiveellä tai etuhampailla, AMPUMINEN: Kiinnostuu laukauksista, mutta palaa leikkiin. SUORITETTU
Morgan kantaa mielellään riistaa ja rakastaa toimintaa. Se on hyvin pitkälti aivan isänsä kopio: avoin ja sosiaalinen, pehmeä, toiminnallinen, vauhdikas ja miellyttämishaluinen. Morganin kanssa on ihana tehdä hommia, se tekee ryhdikkäästi ja täpäkästi töitä joten sitä on ilo katsella.

Morgan läpäisi taipumuskokeen ensi yrityksellä 28.5.2011. Yleisvaikutelma: Hyvät taipumukset omaava nuori koira, joka saisi keskittyä hieman paremmin tehtäviin.

WT-KOE: NUO-2


NOME-B 2012:
1. startti ALO-, Yleisvaikutelma: Tänään koira ei keskity riittävästi tehtäviin, ja ohjaaja päättää keskeyttää kokeen.
2. startti ALO-2, Yleisvaikutelma: Tänään erinomaista työtä esittänyt koira, joka valitettavasti epäonnistuu paikallistamistehtävässä.
3. startti ALO-3, Yleisvaikutelma: Koira suorittaa onnistuneesti paikallistamistehtävät. Suorittaa myös ohjaustehtävän suoraviivaisesti, joskin jättää noudon kesken, mutta noutaa sen toisella lähetyksellä. Kokeen lopussa hakutehtävä jää tehottomaksi.
4. startti ALO-3, Yleisvaikutelma: Tasaisella vauhdilla työskentelevä koira, joka onnistuu markkeeraustehtävissä ja vesiohjauksessa. Epäonnistuminen maaohjauksessa ja maa-alueen haun tehottomuus pudottavat palkintosijaa.
5. startti ALO-3, Yleisvaikutelma:
6. startti ALO-0, Yleisvaikutelma: Koira joka suorittaa kokeen ohjaukseen saakka mukavasti. Rikkoo ohjauksen yhteydessä tavin. Tuomari keskeyttää kokeen.
Kiharakerhon vuoden NOME-tulokas 2012


NÄYTTELYT: 3 x vara-SERT, 3 x SERT, 3 x CACIB, 1 x VSP, 1 x ROP
RUOTSISTA: SERT, CACIB, ROP
NORJASTA: vara-SERT, vara-CACIB
Kiharakerhon vuoden nuori kihara 2012


TOKO: 4 x ALO-3, 3 x ALO-2, 3 x ALO-1 -> TK1
Kiharakerhon TOKO-kisälli 2012


Koskapa Morgan on ollut niin isänsä kaltainen uimatyylinsä kanssa, en uskonut siitä tulevan kelvollista VEPE-koiraa ilman hirveää uintiharjoittelua. Toisinpa kävi! Huvikseen kokeiltiin Morganinkin kanssa omalla porukalla, eikä sillä ollutkaan mitään ongelmaa uida kunnolla! Jatkamme siis harjoituksia tämän lajin kanssa, ja tähtäämme SOVEen ehkä ensi vuonna. Alla kuva Morganista noutamassa venettä.


AGILITY, MAXI 1: 1 x 0 hyppyradalta

Morganin kanssa on käyty agilityssä pentu ryhmässä ja poika rakastaa radalla menemistä! Valitettavasti homma on päässyt hieman unholaan, kun äiskä ei kyennyt loppuraskaudesta enää juoksemaan radalla, mutta emmeköhän jossain vaiheessa pääse takaisin lajin pariin. Alla pari kuvaa möllikisoista, joissa kävimme puolen vuoden tauon jälkeen toteamassa, että unholassa on esteet =)
Seuraavassa möllikisassa oli putkirata, vain putkia ja pussi. Putki on Morganin lemppari este, johon se irtautuu todella hyvin, eikä se taito näköjään ole unhoittunut sillä Morgan voitti Maxi luokan puhtaalla radalla, alittaen ihanneajankin kahdeksalla sekunnilla! =)

Takaisin etusivulle/Mainpage  Kiharat/Curlies   Uutisia/News
  Pentueet/Litters  Pentuesuunnitelmat/Litterplans   In memoriam  Historia  Linkkejä/Links'