Pentuesuunnitelmat / Litterplans

Ei pentuesuunnitelmia lähitulevaisuudessa/No puppyplans in the near future

EDELLINEN PENTUE:

Pentue syntynyt 29.5.2019, 3 mustaa narttua.
-------------------------------
Litter born 29.5.2019, three black girls.

CIMRAMIN LARRALEA:


CIMRAMIN LOOMBAH:


CIMRAMIN LUNAWANNA:19.7 Kyllä on mennyt tämä 7 viikkoa niin nopeasti. Huomenna jo Lola ja Luna lähtevät omiin koteihinsa ja me voidaan Laran kanssa keskittyä ihan omaan juttuumme. Niin ihania kuin pennut ovatkin, niin kyllä nämä jo ovat sellaisia riiviöitä ja terävähampaisia kavereita, että mielelläni luovutan ylimääräiset kaverit uusille omistajilleen =) Onnea ja menestystä uusien perheenjäsenien kanssa! L-pennuille on tehty oma sivu josta löytyy lisää kuvia.


5.7 5 viikkoa täynnä ja sen kunniaksi käytiin reissu eläinlääkärissä sirutettavana ja samalla otettiin myös näytteet EIC testiä varten. Pentulaiset vaeltelivat tutkimassa ympäri tutkimushuonetta ja nukahtivat sitten pöydän alle. Koska Yindiä puri kyy, imetys täytyi lopettaa ja Yindi on joutunut pitämään suojaa päällään pentujen kanssa ollessaan, etteivät pikku naskalit pääse maitobaariin. Alkuun ihmetys oli kova, mutta nyt tissit jätetään rauhaan vaikka ei olisi aina takkia päälläkään.


25.6 Pentulaiset jo 4 viikkoa. Kovasti on reviiri kotosalla laajentunut. Pennut on lähteneet pentuhuoneesta ja seikkailevat ympäriinsä talossa sekä pihalla. Leikkivät toistensa kanssa ja leluilla ja ollaan jo kertaalleen vähän ihmetelty jäistä varistakin.

13.6 Sari tuli tänään käymään katsomaan pentuja, joten saatiin otettua ensimmäiset oikeat seisotussessiot keittiön pöydällä =) Kaikki pennut olivat reippaana oudossa ympäristössä ja keskittyivät ahnaasti syömään mahalaukkua. Kyllä ne jalat alkaa pikkuhiljaa jo kantamaan, vaikka melkoista huojuntaa tuo seisominen vielä onkin. Pennut ovat päässeet käymään myös olohuoneessa ja pihalla pikku hetkiä ihmettelemässä uutta maailmaa. Alla kuva pinkistä ja purppurasta tytöstä ensimmäistä kertaa olohuoneen matolla.

11.6 Pentulaiset 2-viikkoa. Silmät on kaikilla auenneet enemmän tai vähemmän ja kävelykin sujuu jo melkoisen sujuvasti. Kaikki ovat päässeet jo kilon painorajan ylitse. Pentuhuoneeseen on laitettu häkki ja jo ensimmäisenä yönä kaikki pentulaiset olivat sinne itse menneetkin. Häkki on mukava ja turvallinen pesä. Sinne mahtuu hyvin äippäkoirakin makoilemaan ja kun Yindi on ulkoilemassa, sinne änkeää meidän pojat pentuja hoitamaan =)


30.5 Purppura tyttönen oli hieman jumissa synnytyskanavassa ja sen alku onkin ollut hieman haastavampi kuin muiden, mutta sekin on nyt reipastunut hyvin ja maito maistuu kaikille. Purppuratytöllä on häntämutka. Tämä onkin ensimmäinen kerta kun yhdelläkään Yindin pennulla ei ole takakannuksia, hyvä niin =)
Koska tämä tule olemaan Yindin viimeinen pentue, päätin hakea nimiteemaa Australiasta. Tytöt onkin nimetty kaikki Australialaisten kaupunkien mukaan.

JMV-14 C.I.B POHJ & FI & NO & SE(n) MVA
FI MVA RTK1
Dizzyki BC Spinning Jenny
Cimramin Hiton Hyvä
Lonkat: B/B Silmät: OK Kyynärät: 0/0
Lonkat: C/B Silmät: OK Kyynärät: 0/0
EIC: kantaja GSD IIIa Normal PRA cord1: Normal
EIC: kantaja GSD IIIa Normal
NOU1, Rally-Toko ALO hyväksytty x 2
NOME ALO-3, TOKO ALO-3,LTE +171

Tulevan pentueen sukutaulu, sukusiitosprosentti 6:lla polvella 0 %

FI MVA RTK1
Cimramin Hiton Hyvä
C.I.B POHJ & FI & NO & SE MVA
TK2 BH RTK1

Softmaple Cimramin Jorneyman
US CH
Dese's Black As Coal
WC ROM
US CH
Softmaple's Pheasant Dreams
RA JH ROM
Cimramin Ernestina GB SH CH
Lenellie Black Kontender
C.I.E NO & IE MVA CelticV-07
Springcurl Keepthefaith
POHJ & FI & NO & SE(n) MVA
JMV-14

Dizzyki BC Spinning Jenny
AUS CH
Dizzyki TC Garde Laurie
AUS CH
Dizzyki TA Tredegar
AUS CH
Dizzyki GF Constance
AUS CH
Dizzyki MV Ruby Crushed Velvet
AUS CH
Softmaple Backcast Traveler
Dizzyki DC Songs From The Wood

Pentue tulee olemaan:
GSD IIIa normaali vanhempien tulosten perusteella.
PRA cord1 korkeintaan kantajia vanhempien tulosten perusteella.
EIC sairaita, kantajia tai normaaleja vanhempien tulosten perusteella. Pennut testataan ennen luovutusta, jotta jokaisen oma EIC status voidaan varmuudella kertoa.Takaisin etusivulle/Mainpage  Kiharat/Curlies   Uutisia/News
  Pentueet/Litters  In memoriam  Historia  Linkkejä/Links