Pentuesuunnitelmat / Litterplans

Yindin pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa, tällä hetkellä ei pentuesuunnitelmia lähitulevaisuudessa.
-------------------------------
Yindi's pups have all gone to their new homes. At the moment no litterplans in the near future.

PENNUT 7 vko:
MUSTA UROS, Cimramin Kuulolla OllaanRUSKEA UROS, Cimramin Kauheen NopeeMUSTA NARTTU, keltainen panta: Cimramin Kantaa KaikkeaMUSTA NARTTU, oranssi panta: Cimramin Kultaa KohtiRUSKEA NARTTU, Cimramin Kaiken Osaava


5 vkoa: Tytöt tutkimassa varista ja sen jälkeen ottamassa nokosia Niclaksen kanssa. Pentuhuoneeseen on laitettu silta jota pitkin pääsee pöydälle. Rohkeasti on keltapantainen tyttö menossa uutta ihmetystä tutkimaan. Musta poika ottaa rennosti tyynyn päällä ja näkee kauniita unia =)

4 vkoa: Pennut alkaa jo olla melko isoja meidän poikienkin nosteltaviksi =D Kovasti ovat jo alkaneet leikkimään keskenään ja kantamaan lattialta löytyviä lasten sukkia ja paitoja.

3 vkoa:Musta poika kurkkii ulkopesästä. Täältä tullaan! Ruskea narttu leikkii palomieskoiraa.
Pentuhuonetta on taas muokattu hieman eri järjestykseen. Huoneeseen on lisätty olohuoneen pöytä, jotta Yindillä on mahdollisuus päästä pentujaan pakoon niin halutessaan. Kakaroille on kehittynyt hampaat, joten imettäminen ei aina tunnu enää niin kivalta ajatukselta... Mutta kun äiti-koira sai jälleen rauhassa kaivaa ja tehdä itselleen mieluisen, suojaisan pesän niin kyllä siellä kelpaa tissiä antaa =) Tämän imetys session jälkeen Yindi on ottanut asiakseen vahtia Koira-aitauksen puolella olevaa Huisaa, ettei Huisa vahingossakaan pääse tulemaan pesän ja pentujen luokse.

2 vkoa: Koska saimme vihdoin ihania lämpimiä kesäkelejäkin, ovat pennutkin päässeet käymään vähän aikaa ihmettelemässä pihamaalla. Vähän aikaa ihmeteltiin ja sitten alettiin yhdessä koossa nukkumaan.

1 vko: Niclas on ottanut asiakseen istua pentulaatikossa joka päivä ottamassa pentuja syliinsä. Nämä pennut todellakin ovat tottuneita lapsiin ennen luovutusta =D Hieman uutta kuvakulmaa ja Yindin tuumiva katse "jahas, taas pyllypyykkiä lisää". Maitobaarin lähikuvassa pojat ja oranssi tyttö, sekä alakerran asukki ruskea tyttönen.
26.5 Synnytyksen käynnistyessä Yindi halusi olla pihalla ja tehdä oman pesänsä lasten liukumäen alle. Siellä se kaiveli kuoppaa ja makoili tyytyväisenä. Minä kävin välillä täyttämässä kuopan kun Yindi tuli pois, ja sitten Yindi meni kaivamaan uudestaan =) Loppujen lopuksi Yindi valitsi synnytyspaikaksi koirahuoneen sohvan. Koitin siirtää mamman pentulaatikkoon kun ensimmäinen pentu oli syntynyt, mutta Yindi vain nappasi pennun suuhunsa ja kantoi sen takaisin koirahuoneen sohvalle. No, sohviahan saa aina uusia, joten Yindi sai hoitaa homman loppuun valitsemallaan paikalla. Pentulaatikkokin kelpasi lopulta pesäksi kun kaikki pennut olivat syntyneet ja tilanne rauhoittunut sen myötä.


Yindi on todella luottavainen äiti. Nico ja Niclas olivat mukana synnytyksessä lähes koko ajan. Oli jännää odottaa minkälainen pentu sieltä seuraavaksi tuleekaan. Pojat saavat olla pentulaatikossakin silittämässä mammaa ja vauvoja. Kasassa ollaan jo melkein vuorokauden ikäisiä pikku toukkia =) Pannaton ruskea on poika, ruskealla tytöllä pinkki panta. Mustat tytöt saivat keltaisen ja oranssin pannan ja pojalle tietysti sininen. Oranssipantaisella tytöllä sekä ruskealla pojalla on myös takakannukset ja pinkillä tytölläkin toisessa takasessa pienenpieni kannuksen jäämä. Yindi näkyy periyttävän näitä takakannuksia kun edellisessä pentueessakin molemmilla pojilla sellaiset olivat.

POHJ & FI & NO & SE(n) MVA JMV-14
GCH NAP NFP TG-N TN-N WCX UWC JH CA RATN
Dizzyki BC Spinning Jenny
Softmaple's Stand And Be Liver At Flyway
Lonkat: B/B, kyynärät: 0/0, silmät: OK
EIC kantaja, GSD normal, PRA cord1 normal
Lonkat: GOOD, kyynärät: NORMAL, silmät: OK
EIC normal, GSD normal, PRA normal
Cardiac normal

K-pentueen sukutaulu, sukusiitosprosentti 6:lla polvella 0,65 %

AM CH AM GCH
Softmaple's Stand And Be Liver At Flyway
NAP NFP TG-N TN-N WCX
UWC JH CA RATN
BIS BISS CH GCHG
DownDaTrail Hunting Thrills
CD
SHR CH
Watermark Blazn DownDaTrail
RN WC CR
BISS CH
Pizzazz Topped With Desire
AM CH
Softmaple's Pheasant Dreams
WC CGC RN RA JH ROM UWC CD
AM CH
Softmaple's O'Dark Thirty
CD RN JH SH MH WC WCX
WCQ ROM HOF TT CGC

AM CH
Charwin Evensong
CD JH WCX CGC HOF
POHJ & FI & NO & SE(n) MVA JMV-14
Dizzyki BC Spinning Jenny
AUS CH
Dizzyki TC Garde Laurie
AUS CH
Dizzyki TA Tredegar
AUS CH
Dizzyki GF Constance
AUS CH
Dizzyki MV Ruby Crushed Velvet
AUS CH
Softmaple Backcast Traveler
Dizzyki DC Songs From The Wood

Pentue tulee olemaan GSD IIIa ja PRA cord1 normaali vanhempien tulosten perusteella.
Pennut tulevat olemaan joko EIC kantajia tai normaaleja vanhempien tulosten perusteella. Pennut eivät siis voi sairastua EIC:iin.

Takaisin etusivulle/Mainpage  Kiharat/Curlies   Uutisia/News
  Pentueet/Litters  In memoriam  Historia  Linkkejä/Links