UUTISIA / NEWS


Huisa, Kiitos sekä Oora

1.5 Oorasta 6 kk kuvat kasvusivulle ja uusia videoita. Pari uutta kuvaa myös Hallasta (Himouimari).

31.3 Lisätty Oorasta 5kk kuvat kasvusivulle.

16.3 Meille on tullut uusi perheenjäsen! Laumaamme on tullut uutena kaverina venäjänvinttikoira Oora. Neitokainen on solahtanut porukkaan oikein hyvin. Huisa ja Kiitos ovat sitä mieltä että EVVK =D Hyvin ovat toimeen tulleet. Oora uskaltautui jo pitämään Huisan peppua tyynynään eikä lähtenyt mihinkään vaikka Huisa koitti antaa sellaisen katseen että ootko tosissas?! =D Päivitelty siis noutajien sivu ja tehty Oorallekin ihan omat sivut.

21.2.2021 Päivittelyt jäivät pitkäksi aikaa väliin kun tietokoneen ulkoinen muisti otti lopputilin. Nyt on vihdoin saatu tiedostot vanhalta kovalevyltä uudelle, joten päästään päivittämään oikein urakalla =)
Kuvia ja tuloksia päivitelty: Lara, Yindi, Hiton Hyvä, Kiitos, Kultaa Kohti, Ilopilleri, Loombah, tilastot, pentueet Kiitos Videot, Huisa videot, Nayma videot

Korona on hyvin saanut elämän pyörimään kotiympyröissä eikä arkeen paljoa ihmeitä ilmene kun kotonakin on vain kaksi aikuista koiraa. Enpä edes muista milloin meillä on ollut näin vähän koiria viimeksi... MUTTA! Uuden pennun hankinta on jo tottakai suunnitelmissa =D Nähtäväksi jää millainen kaveri me tällä kertaa saadaan lauman jatkoksi ;)

Takaisin etusivulle/Mainpage   Kiharakarvainen noutaja/Curlies
Pentueet/Litters   Pentuesuunnitelmat/Litterplans  In memoriam  Linkkejä/Links