UUTISIA / NEWS


Kami, Oora, Kiitos ja Huisa

26.9 Cimramin kasvateilla oli hieno päivä Tervolan näyttelyssä: Lolan (Loombah) ensimmäinen näyttely ja SERT, ROP. Isänsä Luca (Hiton Hyvä) VSP, VSP-VET ja täti Halla (Himouimari) PN2 ROP-VET, BIS-4 VET!
Käytiin Hannan kanssa pitämässä hiekkamontuilla kuvauspäivä, otettiin vähän äksöni kuvia koirista: Oorasta, Kamista ja Kiitoksesta kuvia niiden omilla sivuilla. Huisan kuvat oli sellaista suttua ettei niistä löytynyt yhtään julkaisukelpoista... Kiitoksestakin onnistui tasan yksi =D Pirun vaikeita kuvattavia nuo mutiaiset. Alla pari kuvaa Oorasta ja kaveristaan Valosta kirmaamassa onnellisena yhdessä


11.9 Kerbe (Kauheen Nopee) kävi BH kokeessa ja läpi meni että lätsähti =) Siitä se ura aukenee PK puolelle! Lara (Larralea) puolestaan kävi tänään taipumuskokeessa ja taipumisen onnistuttua sai itselleen myös FI MVA tittelin =)
Uudet kuvat Kamista sen kasvusivulle, myös Lunasta (Lunawanna) uusia kuvia. Pentueet sivulle päivitelty luotamme poistuneiden Duudsonin, Fresitan ja Kultaa Kohti kuolinajat ja syyt.
Kamikin pääsi viime kerralla mukaan ratatreeneihin. Nico lähti kaveriksi ja auttoi Kamia tutustumaan lähtökoppiin vierittämällä kanipallon sen läpi ja siitä se pentukin vaan humpsahti perässä =) Sitten tutustuttiin vieheeseen ja Kami pääsi juoksemaan vähän matkaa käsivieheen perässä. Intoa piisasi kovasti ja viehe tapettiin ja retuutettiin kunnolla kuoliaaksi =) Oora sai kokeilla ensimmäistä kertaa suljetusta kopista lähtöä ja sekin meni todella hienosti. Nico kävi ensin vähän näyttämässä Oorallekin kanipalloa etuoven raosta jotta saatiin tytsy menemään koppiin ja sieltä se ampaisi innolla vieheen perään. Tällä kertaa Oorakin jaksoi keskittyä hommaan loppuun saakka ja kävi antamassa vieheelle lopullisen kuoliniskun. Ooralla on tällä hetkellä sellainen vaihe, että kaikki muut koirat ja ihmiset kiinnostaa niin paljon että ottaa niistä häiriötä, mutta jospa se siitä helpottaa kun päästiin nyt aloittamaan pentukoulussa harjoitukset.


15.8 Lara (Larralea) on jatkanut näyttelyturneetaan upeasti saaden 2 x SERT, 1xVSP ja 1xROP! Sertit on siis kasassa, vielä kun pääsisi johonkin koittamaan niitä taippareita. Siskostaan Lolasta (Loombah) laitettu uusia kuvia L-pentueen sivulle.
Kuun vaihteessa päästiin hakemaan kotiin myös meidän uusi perheenjäsen, venäjänvinttikoira Bolshajan Ipsilon, eli Kami. On kyllä niin ihanan reipas ja rohkea poitsu =) Vähän on tutustuttu vieheeseen ja opeteltu noutamista =D Kamilla on hyvin viettiä ja taisteluhaluja. En malta odottaa että päästään treenaamaan ihan tosissaan =) Alla kuva kotimatkalta, kovin on väsyn näköinen kaveri.


11.7. Olipa ihanaa päästä piiiitkästä aikaa näyttelyyn! Mukana olivat Oora, Kiitos ja Lara. Hieman jännitti mitä mahtaa tuomarit sanoa Oorasta, joka on edelleen juuri tuomarin puolelta pinkki nukuttuaan märkänä punaisella sohvalla... Pinkki väri ei onneksi haitannut sillä Oora oli molempina päivinä ROP-pentu. Kiitos oli lauantaina PN2, SERT, CACIB ja FI MVA! Sunnuntaina ERI1, tuomari oli tiukempi purennan suhteen. Lara aloitti lauantaina olemalla ERI1 ja paransi sunnuntaina PN2 ja ensimmäinen SERT. Eipä siis yhtään pöllömpi aloitus koronatauon jälkeen =) Vielä olisi pari näyttelyä käytävänä ja sitten päästään tutustelemaan uuteen pentulaiseen. En malta odottaa!

18.6 Oorasta 8 kk kuvat kasvusivulla sekä Kiitoksesta 4 vuotis kuvat kasvusivulla.
Tällä viikolla on syntynyt perheemme tuleva uusi jäsen. Alla Sonja Karikummun ottama kuva poitsuista, joku noista palleroista muuttaa meille elokuulla <3 Oora saa kunnon juoksukaverin =)


1.5 Oorasta 6 kk kuvat kasvusivulle ja uusia videoita. Pari uutta kuvaa myös Hallasta (Himouimari).

31.3 Lisätty Oorasta 5kk kuvat kasvusivulle.

16.3 Meille on tullut uusi perheenjäsen! Laumaamme on tullut uutena kaverina venäjänvinttikoira Oora. Neitokainen on solahtanut porukkaan oikein hyvin. Huisa ja Kiitos ovat sitä mieltä että EVVK =D Hyvin ovat toimeen tulleet. Oora uskaltautui jo pitämään Huisan peppua tyynynään eikä lähtenyt mihinkään vaikka Huisa koitti antaa sellaisen katseen että ootko tosissas?! =D Päivitelty siis noutajien sivu ja tehty Oorallekin ihan omat sivut.

21.2.2021 Päivittelyt jäivät pitkäksi aikaa väliin kun tietokoneen ulkoinen muisti otti lopputilin. Nyt on vihdoin saatu tiedostot vanhalta kovalevyltä uudelle, joten päästään päivittämään oikein urakalla =)
Kuvia ja tuloksia päivitelty: Lara, Yindi, Hiton Hyvä, Kiitos, Kultaa Kohti, Ilopilleri, Loombah, tilastot, pentueet Kiitos Videot, Huisa videot, Nayma videot

Korona on hyvin saanut elämän pyörimään kotiympyröissä eikä arkeen paljoa ihmeitä ilmene kun kotonakin on vain kaksi aikuista koiraa. Enpä edes muista milloin meillä on ollut näin vähän koiria viimeksi... MUTTA! Uuden pennun hankinta on jo tottakai suunnitelmissa =D Nähtäväksi jää millainen kaveri me tällä kertaa saadaan lauman jatkoksi ;)

Takaisin etusivulle/Mainpage   Omat koirat
Pentueet/Litters   Pentuesuunnitelmat/Litterplans  In memoriam  Linkkejä/Links