UUTISIA / NEWS


Huisa, Kiitos ja Nayma

25.2 Sainpa pitkästä aikaa urakoitua jälleen tilastot ajantasalle! Todella paljon kiitoksia kaikille omasta koirastaan tietoja antaneelle, ilman teitä ei tilastoitavaa paljon olisi =)
Kaiken kiireen keskellä on myös päässyt unohtumaan eräs tärkeä asia! Nimittäin Saida (Ilopilleri) on Tiian kanssa urakoinut sellaisen määrän upeita tuloksia viime vuonna, että he voittivat kiharakerhon Vuoden Kihara kisan! Paljon onnea upeasta menestyksestä! Kasvattaja on teistä todella ylpeä!

4.2 Hyvää alkanutta vuotta! =) Kylläpä on taas aika vierähtänyt niin nopsaan eikä ole oikein joutanut koneella istumaan päivityksiä tekemässä.
Uusi vuosi on alkanut haikeasti. Denzelin kanssa ollaan menty viimeiset puoli vuotta melkoista ylä- ja alamäkeä kunnon suhteen. Pääkoppa kun on edelleen nuori ja virkeä, mutta kun se kroppa ei pysy siinä vauhdissa... On ollut entistä useammin ontumisia ja takapään jäykkyyttä. Hieronta auttaa aina hetken, kunnes ukkeli liukastuu ulkona tai sisällä ja taas ollaan jumissa ja kipeänä. Nyt Denzel teloi sitten itsensä viimeisen kerran, ilmeisesti liukastunut kotosalla meidän ollessa töissä. Kotiin kun päästiin niin Denzel ei päässyt nousemaan lattialta, huusi kivusta. Seuraava yö meni itsellä itkien ja aamulla laitoin Kirsille viestiä, että nyt on tullut Denzelin aika. Onneksi Kirsi hoiti puolestani ajanvaraamisen ja oli mukana päästämässä Denzeliä viimeiselle matkalleen. En olisi kyennyt siihen yksin... Suuret kiitokset ihanista ystävistä, jotka tukevat vaikeina aikoina!
Meidän laumaan on tullut muitakin muutoksia. Syksyllä Sinin ja minun yhteisomistuksessa ollut Unto (Vilsan's Unik) lähti sateenkaari sillalle. Oltiin jo aikaisemmin Sinin kanssa juteltu, että kun Untosta aika jättää niin se voi olla todella iso juttu Viljolle (Fontana) joka ei ole koskaan ollut ainoana koirana. Viljo ottikin asian todella raskaasti, joten päätimme kokeilla piristyisikö Viljo uuden kaverin myötä. Vanha koira ei ehkä olisi ollut kovin innoissaan uudesta energisestä pennusta, joten Sini haki meiltä Yindin koeajalle. Viljo reipastuikin heti selvästi ja uskalsi taas olla rennosti kotonaan. Koska kaverista oli niin selkeästi apua, päädyimme Sinin kanssa ratkaisemaan tilanteen niin, että Yindi jäi Sinin ja Viljon luokse asumaan. Meillä on nyt sitten vain kolme nuorta hupakkoa kotona: Huisa 2 v, Nayma 8 kk ja Kiitos 7 kk.

Sitten vähän iloisempiin uutisiin. F-pennut täyttivät eilen 9-vuotta ja käytiin sitten sen kunniaksi Easyn (Faustoso) kanssa hakemassa se viimeinen hyväksytty tulos Rally-Tokon alokasluokasta, eli Iipelille uusi titteli RTK1 saavutettu! Samassa kokeessa startattiin ensimmäistä kertaa myös Yindin kanssa ja hyväksytty tulos tuli sillekin, 91/100 pst =) Alla kuvia kisoista.
Sain otettua uusia kuvia myös Kiitoksesta. Sille on vihdoin tullut uusi upea turkki niin kehtaa ottaa kuviakin ;) Uusia kuvia myös Naymasta ja Huisasta.

Takaisin etusivulle/Mainpage   Kiharakarvainen noutaja/Curlies
Pentueet/Litters   Pentuesuunnitelmat/Litterplans  In memoriam  Linkkejä/Links