Kami, Kiitos ja Merida

6.4.2024 Siinä kävi sitten vaihteeksi niin että tekniikka petti ja tietokone jolla olen näitä sivuja vääntäny sanoi itsensä irti. Nyt sain vihdoin veljeni avustuksella löydettyä keinon miten saan toisella koneella jatkettua päivittämistä.

Aava sai viisi ihanaa pentulaista, joista kaksi urosta etsii vielä omia rakastavia kotejaan. pentuesuunnitelmissa on kuvia Kamusta (Kuonokoplan Kiva Kamu) ja Keikosta (Kuonokoplan Katsekontakti) jotka ovat nyt 9 viikon ikäisiä ja melkoisia rasavillejä =) Pennut osaavat jo hienosti käydä ulkona tarpeillaan, ovat matkustelleet autossa, kävelleet metsälenkillä ja totutelleet tuohon äärimmäisen ärsyttävään pantaan ja hihnaan, jotka rajoittavat heidän korkeutensa vapautta =D
Meillekin muutti yksi tricolour poika isänsä Kamin kiusaksi ja Meridan iloksi. Merida on ottanut uuden pennun riemumielin vastaan eikä millään malttaisi antaa sen nukkua kun koko ajan pitäisi vain olla leikkimässä. Lisää infoa meidän Boltista kunhan saan värkättyä sille omat sivut.

25.12 Piiiitkästä aikaa pentuesuunnitelmia =) Kami on onnistunut hurmaamaan Aavan ja mikäli kaikki menee hyvin, borzoin pentuja on odotettavissa tammi-helmikuun vaihteessa.
Alla Sonjan tekemä hieno pentuemainos, kiitos avusta tämän tekemisessä!


23.9 Uusia kasvutietoja Meridasta ja iloisia uutisia geeniarpajaisista, Merida on DM Normaali =)

12.9 Lisätty sivut uudelle perheenjäsenelle, Meridalle.
Käytiin serkkuni Tiinan kanssa yhdistetty loma/näyttelyreissu Tallinnassa. Vaikka matka oli pitkä niin oli kyllä todella mukava ja antoisa reissu kaikin puolin. Kami oli lauantain näyttelyssä SERT, CACIB, ROP ja sunnuntaina PU2, CACIB joten sille saatiin kaikki tarpeellinen ja uudeksi titteliksi EE MVA. Jalat oli kyllä kovilla kun käveltiin ympäri vanhaa kaupunkia. Välillä tuntui että Kami oli isompi nähtävyys kuin ne nähtävyydet, jatkuvasti tuli ihmiset pysäyttämään, ihastelivat Kamia ja halusivat ottaa siitä kuvia =) Kamihan tietty otti tilanteesta kaiken irti ja sai rapsutuksia yllin kyllin. Kovasti tuli poitsulle uusia kokemuksia kun sai olla mukana shoppailemassa ja kahviloissa.


16.7 Tämän viikonlopun näyttelyturneelta ei isompaa menestystä tullut, mutta oli todella mukava reissu serkkuni Tiinan kanssa. Otettiin taas loman kannalta ja rentouduttiin hotellin kylpylässä. Kami on kyllä niin mukava ja helppo reissukaveri. Tosin, aina kun se jää yksin hotellihuoneeseen se löytyy palatessa sängyltä. Kun tultiin kylpylästä takaisin huoneeseen, ajattelin että otan kameran valmiiksi jotta saan todistusaineistoa miten se retkottaa sängyllä niin leveästi kuin vain mahdollista, mutta eipä se ollutkaan sängyllä. Se oli pöydällä! Kuinkahan kauan lie siinä tasapainoillut kun oli sen näköinen että ei meinannut uskaltaa tulla alas vielä silloinkaan kun itse tulimme huoneeseen. Pöytä kun oli vähän kenkkana. Siitä se sitten teki paniikkiloikan sängylle ja siitä lattialle =D Hotellihuoneeseen päästäkseen oli kiivettävä kolme ritiläporrasta joista näkyi läpi. Nekin olivat kyllä Kamin mielestä äärimmäisen epäilyttäviä, piti mennä alkuun tooodella varovasti ettei tipahda läpi. Lähdön koittaessa nekään eivät onneksi enää olleet niin pelottavia. Nyt meillä onkin pidempi paussi näyttelyhommista ja seuraavaksi jännitetään kuinka käy ensimmäisissä maastojuoksukisoissa. Kamista uusia kuvia kasvu sivulla.


29.6.2023 Päivitetty In memoriam ja omat koirat

1.4.2023 Käytiin serkkuni Tiinan kanssa ajelemassa Bodenissa näyttelyssä venakoiden kanssa ja otettiin ihan loman kannalta. Oltiin hyvissä ajoin jo näyttelypaikalla ja käytiin kunnon pitkä lenkki kävelemässä Kamin ja Ooran kanssa. Näyttelyhalli oli aivan ahdettu täyteen joten todettiin että parempi jättää koirat autoon kunnes oma vuoro lähenee. Menestyksekäs päivä siitä sitten tulikin. Kami oli PU1 SERT ROP ja Oora hieman harmillisesti PN2 vara-SERT. Kehien jälkeen ajeltiin Luleån hotellille ja käytiin taas koirien kanssa pitkä lenkki tutustumassa kaupunkiin. Mukavaa vaihtelua siihen, että yleensä ajetaan vain näyttelypaikalle viime tingassa ja lähdetään kehän jälkeen suoraan kotiin =) Kun aamulla lähdettiin ajelemaan kotiinpäin, piti tietty pysähtyä jaloittelemaan ikeaan ja karkkikauppaan, eli siinä se sitten taas meni iltaan asti että kotiuduttiin.

Takaisin etusivulle/Mainpage   Omat koirat/My dogs
Pentueet/Litters   Pentuesuunnitelmat/Litterplans  In memoriam  Linkkejä/Links