Cimramin Galeo
"Vekku"Synt. 18.4.2010

musta/black
FI32280/10

Säkä: 70 cm
Lonkat/Hips: B/A
Kyynärät/Elbows: 0/0
Silmät/Eyes: OK (14.2.2013)

LTE +157 pst

DNA-määritetty
EIC Affected by parentage/
no symptoms
GSD IIIa NORMAL by parentage
Cord1 PRA NORMAL

kastroitu/castrated

FI MVA
Curlicue's Winnie The Pooh
musta
Lonkat: B/C Silmät: OK
KANS & FI & EST MVA
FI TVA ESTV-03
Caballus Kittiwake
D & VDH & LUX & NL CH BDSG-91
Cornish Marksman
C.I.B FI & SE & DK & NO & NL MVA
MV-95-02 BV-95 PMV-97-98
V-98 SEV-01 WA-02
Caballus Electra
FI MVA
Curlicue's Real Dream
KANS MVA FI & SE MVA V-94
Curlicue's Gigolo
FI MVA
Curlicue's Our Dreams
Cimramin Ernestina
musta
Lonkat: C/C Silmät: OK
LTE +238
GB SH CH
Lenellie Black Kontender
GB SH CH
Oakleigh Oberon At Kelsmere
GB SH CH
Lenellie Design In Black
IE & NO MVA CW-07
Springcurl Keepthefaith
GB CH
Darelyn Double Dutch
GB CH
Gladrags Keepmeinmind

Vekku tietokannassa

Vekku tuli minulle takaisin viisivuotiaana ja kotiutui meille heti hienosti. Tuntui kuin se olisi aina kuulunut kalustoon =) Sain Vekusta itselleni sopivasti uuden harrastuskoiran ja varmasti tulemme kokeilemaan monen moista yhdessä.

Täältä voit katsoa videonpätkiä Vekusta.


Vekun LUONNETESTI 20.5.2012:
: Toimintakyky: +1 kohtuullinen, Terävyys: +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, Puolustushalu: +1 pieni, Taisteluhalu: +2 Kohtuullinen, Hermorakenne: +1 hieman rauhaton, Temperamentti: +2 kohtuullisen vilkas, Kovuus: +1 hieman pehmeä, Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin, Laukauspelottomuus: +++ laukausvarma LTE +157 pst.

MH-testi 2.9.2017: KONTAKTI 1a Tervehtiminen: hyväksyy kontaktin vastaamatta siihen, ei väistä. 1b Yhteistyö: lähtee mukaan halukkaasti, kiinnostuu TO:sta. 1c Käsittely: hyväksyy käsittelyn. LEIKKI1 2a Leikkihalu: ei leiki - osoittaa kiinnostusta 2b Tarttuminen: tarttuu esineen viiveellä tai etuhampailla, 2c Puruote ja taisteluhalu: ei tartu esineeseen,
TAKAA-AJO 3a: 1. ei aloita TAKAA-AJO2. ei aloita TARTTUMINEN 3b: 1. ja 2. ei kiinnostu saaliista/ei juokse perään, AKTIVITEETTITASO 4: Tarkkailevainen ja enimmäkseen rauhallinen, yksittäisiä toimintoja ETÄLEIKKI 5a Kiinnostus: tarkkailee avustajaa, välillä taukoja, 5b Uhka/aggressio: ei osoita uhkauseleitä, 5c Uteliaisuus: ei saavu avustajan luo, 5d Leikkihalu: ei osoita kiinnostusta, 5e Yhteistyö: ei osoita kiinnostusta, YLLÄTYS 6a Pelko: väistää kääntämättä pois katsettaan haalarista, 6b Puolustus/aggressio: ei osoita uhkauseleitä, 6c Uteliaisuus: menee haalarin luo kun ohjaaja puhuu kyykyssä ja houkuttelee koiraa, 6d Jäljelle jäävä pelko: pieni niiaus tai liikkumisnopeuden vaihtelu jollain ohituskerralla, 6e Jäljelle jäävä kiinnostus: ei osoita kiinnostusta haalariin ÄÄNIHERKKYYS 7a Pelko: väistää kääntämättä pois katsettaan, 7b Uteliaisuus: Menee räminälaitteen luo kun ohjaaja puhuu kyykyssä ja houkuttelee koiraa, 7c Jäljelle jäävä pelko: ei minkäänlaista liikkumisnopeuden vaihtelua tai väistämistä, 7d Jäljelle jäävä kiinnostus: ei osoita kiinnostusta räminälaitetta kohtaan, AAVEET 8a Puolustus/aggressio: Osoittaa yksittäisiä uhkauseleitä, 8b Tarkkaavaisuus: Tarkkailee aaveita, pitkiä taukoja, kumpaakin puolet ajasta tai koko ajan toista 8c Pelko: On enimmäkseen ohjaajan edessä tai sivulla, pientä välimatkan ottoa 8d Uteliaisuus: Menee katsomaan kun ohjaaja seisoo avustajan vieressä, 8e Kontaktinotto aaveeseen: ottaa itse kontaktia avustajaan, LEIKKI2 9a Leikkihalu: ei leiki, osoittaa kiinnostusta, 9b Tarttuminen: tarttuu esineeseen viiveellä tai etuhampailla AMPUMINEN: Ei häiriinny, havaitsee nopeasti ja sen jälkeen täysin välinpitämätön SUORITETTU

Vekku läpäisi taipumuskokeen toisella yrityksellä 14.7.2015. Yleisvaikutelma: Mukavan oloinen koira, joka suoriutuu tänään helpohkosti vesityöstä. Koira esittää tänään varsin kattavaa tasavauhtista hakutyöskentelyä saaden myös hyvin riistoja ylös. Kokeen lopuksi koira suoriutuu helposti itseluottamus ja aloitekyky tehtävästä.


NÄYTTELYT: 2 x SERT, 1 x VSP
Aloitimme Vekun kanssa tutustumisen VEPEen kesällä 2015 ja Vekku tuntui tykästyvän hommiin. Alla kuvia Vekusta ensimmäistä kertaa vetämässä venettä ja tekemässä vientiä.

Takaisin etusivulle/Mainpage  Kiharat/Curlies   Uutisia/News
  Pentueet/Litters  Pentuesuunnitelmat/Litterplans   In memoriam  Historia  Linkkejä/Links'